Közbeszerzési eljárások BVSZK

Tisztelt Érdeklődő Gazdálkodó Szervezetek!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a EKR000255532019 - Balatonfüredi megállópont létesítése eljárást az ajánlatkérő, a szükséges létesítési engedélyek kapcsán kialakult kezelendő kérdések miatt visszavonta.

 

https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/EKR000255532019/reszletek

 

Amennyiben az akadályok elhárultak, az eljárást újraindítjuk.

A Konzorciumvezető Balatonfüredi Vízisport és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. (BVSZK) a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) által életre hívott szervezet, működési célja a turisztikai infrastrukturális fejlesztések megvalósítása. A BVSZK tulajdonosai a Magyar Vitorlás Akadémia NKFt. 50%-ban (mely társaság 100%-ban az MVSZ tulajdona), a BJMOKK Sportüzemeltetési NKFt. 26%-ban (mely társaság 100%-ban az Magyar Kajak-Kenu Szövetség tulajdona) valamint Balatonfüred Város Önkormányzata 24%-ban.

A projekt célja a Balatonon a turisztikai célú túravitorlázás átfogó fejlesztése mellett a különféle járásmódok (túrakenuzás, kerékpározás, természetjárás, túravitorlázás és lovaglás) összekapcsolásával közös megállóhelyek hálózattá alakítása. Ez a forma lehetővé teszi a turisták számára a turizmus kedvelt célállomásainak bármely járásmód gyakorlása általi elérését, valamint a túravitorlázás távlati koncepciójának is integrált részévé válik. A kikötői rész a parti infrastruktúrával együtt képes kiszolgálni a Magyar Vitorlás Szövetség és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség céljait. A balatonfüredi, központi létesítmény számára Balatonfüred Város Önkormányzata biztosított helyet, a Balatonfüredi Camping területén, cca. 1.2 ha területen. A szárazföldi fejlesztés (kikötői épület) mellett egy 140 fős kikötői létesítmény valósul meg. A 140 férőhelyes, épített kikötőmóló, két kikötői szárral, bármilyen szintű verseny lebonyolításához tudja biztosítani a hajók helyigényét és egyéb feltételeit.

A fenti fejlesztés megvalósítása érdekében a BVSZK NKft, mint ajánlatkérő nyílt közbeszerzési eljárást indított a „Magyarország-Balatonfüred: Többfunkciós épületek kivitelezése” tárgyban. 

Az eljárás EKR azonosító száma: EKR000255532019.

A közbeszerzési dokumentáció korlátozás nélkül, teljes körűen, közvetlenül és díjmentesen elérhető a következő címen: link

 A közbeszerzési hírdetmény itt érhető el: link


Csatolt fájlok

Támogatóink: