Versenybírók minősítésének megújítása

Kedves Versenybíró Kollégák!

A Magyar Vitorlás Szövetség rendszerében regisztrált versenybírók minősítésének összevont megújítására a Versenybírók minősítési rendszerének 2.3.2 pontjában foglaltak szerint a 2017. október 31-ig kerül sor. Az értesítés célja a megújítási folyamat ismertetése.

A minősítések megújítására jogosult valamennyi regisztrált versenybíró, akiknek névsora a http://hunsail.hu/versenybirok-minositese weboldalon megtekinthető. Minden minősítését megújítani kívánó versenybíró jelentkezzen megújításra, ahogy ezt a Versenybírók minősítési rendszerének2.3.2 pontja megköveteli. A jelentkezés az értesítés mellékleteként szereplő űrlapon keresztül lehetséges. A kitöltött űrlapokat aversenybiro.bizottsag@gmail.com e-mail címre kérjük megküldeni, az üzenet tárgya „Minősítés megújítása 2017” legyen. Ha kitöltéssel kapcsolatban technikai kérdésetek merül fel, ugyanezen az e-mail címen kérhettek segítséget. Figyelem: a megújításra nem jelentkező versenybírók minősítése a Versenybírók minősítési rendszerének 2.5 pontja szerint megszűnik.

A jelentkezési lap kitöltésekor kérjük, hogy különös gondossággal adjátok meg a minősítési szintek meghatározásának alapjául szolgáló adatokat (részvétel a továbbképzéseken és a versenyeken szerzett gyakorlatok). A versenyek felsorolásánál legfeljebb nyolc eseményt kérünk listázni (ha több versenyen vettél részt, akkor válaszd a legjelentősebb nyolcat), és minden versenynél kérjük megadni az összes tárgyalások számát és azoknak a futamoknak a számát, amelyen a 42. szabály bíráskodásában részt vettél.

A 2018-2019. évekre érvényes minősítési szinteket a bizottság 2017. december 31-ig hozza nyilvánosságra a Magyar Vitorlás Szövetség weboldalán keresztül.

A versenybírók adatainak változását – a megújítási folyamattól függetlenül – a továbbiakban is e-mailben, a versenybiro.bizottsag@gmail.comcímen kérjük jelezni.

Köszönjük az együttműködéseteket és jó szelet kívánok a szezon utolsó versenyeire!

 

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága
2017. szeptember 24.

Melléklet: Jelentkezési lap versenybírói minősítés megújítására


Csatolt fájlok:

Támogatóink: